Om oss

Efter mer än 30 år i branschen är LGA Transportservice idag ett väletablerat och väl ansett åkeri som arbetar över hela Stor-Stockholm.

Vi erbjuder ett stort utbud av transportlösningar med fordon som är effektiva och specialanpassade för sina uppgifter och vi har framför allt en mycket hög kompetens inom höga lyft och tunga transporter.

Vår affärsidé är att utgöra en pålitligt samverkanspartner, där kunden alltid skall få den optimala transportlösningen utifrån sina önskemål. 

Tack vare våra erfarna chaufförer och vår vagnpark med ca 45 fordon kan vi enkelt och utan dröjsmål för kunden utföra de arbeten som vi åtagit oss. Vi har i stort sett alltid en bil med chaufför att sätta in vid behov.

Vår fordonspark består av kranväxlare och kranbilar från 7,5 tonmeter upp till 110 tonmeters bodbilar.

Det har genom åren blivit allt viktigare att arbeta med miljöfrågor, både i vår egen verksamhet men också för att uppfylla kraven från våra kunder. Tack vare vår stora fordonspark kan vi hela tiden verka för att samlasta gods, för att på så sätt både optimera leveranstider och minimera miljöpåverkan. Hela vår fordonspark är av god miljöstandard.

Vår affärsidé och vår mission

Transporter

Vi utför transporter efterfrågade av offentlig förvaltning och näringsliv.

Kompetens

Vi har hög kompetens och bra service till konkurrenskraftiga priser.

Utveckla

Vi ska utveckla och förbättra våra tjänster kontinuerligt tillsammans med våra kunder.

Kvalitet

Vi ska värna våra kunders kvalitets- och miljökrav med stöd av vårt kvalitets- och miljöledningssystem.

Ordertelefon: 08-718 09 80    |    E-post: info@lgatransport.com    |    Kontoret: 08-718 01 90    |    produced by Snowpeak & Ingrezzo