Skip to main content

Om LGA Transport

Om LGA Transport

LGA Transport är ett familjeföretag som efter mer än 30 år i branschen är ett väletablerat och väl ansett åkeri som arbetar över hela Stor-Stockholm.

Vi erbjuder ett stort utbud av transportlösningar med fordon som är effektiva och specialanpassade för sina uppgifter och vi har framför allt en mycket hög kompetens inom höga lyft och tunga transporter.

Vår affärsidé är att utgöra en pålitligt samverkanspartner, där kunden alltid skall få den optimala transportlösningen utifrån sina önskemål. 

Tack vare våra erfarna chaufförer och vår vagnpark på ca 45 fordon kan vi enkelt och utan dröjsmål för kunden utföra de arbeten som vi åtagit oss. Vi har i stort sett alltid en bil med chaufför att sätta in vid behov.

Vår fordonspark består av kranväxlare och kranbilar från 7,5 tonmeter upp till 110 tonmeter.

Det har genom åren blivit allt viktigare att arbeta med miljöfrågor, både i vår egen verksamhet men också för att uppfylla kraven från våra kunder. Tack vare vår stora fordonspark kan vi hela tiden verka för att samlasta gods, för att på så sätt både optimera leveranstider och minimera miljöpåverkan. Hela vår fordonspark är av god miljöstandard.