Skip to main content

Höglyft & Bodbilar

Vi erbjuder ett mångsidigt utbud av höglyftsbilar som är utformade för att möta olika lyft- och transportbehov. Vår flotta inkluderar flera olika modeller och storlekar av höglyftsbilar, vilket gör det möjligt för oss att hantera olika typer av lyftuppdrag effektivt och säkert.

För lyftuppdrag med krav på hög kranhöjd har vi lastbilar med imponerande krankapacitet upp till 37 meter. Dessa fordon är utrustade för att utföra höglyft och kan hantera lyft av olika material och utrustning, inklusive bodar och containrar. Deras mångsidighet gör dem idealiska för olika typer av bygg- och industriverksamheter.

Vi erbjuder även höglyftsbilar i olika storlekar och kapaciteter för att möta specifika behov. Från mindre lastbilar med 34 Tonmeter kapacitet till kraftfullare fordon med kapacitet upp till 110 Tonmeter, har vi lösningar för olika typer av lyftuppdrag, oavsett om det handlar om mindre eller mer omfattande lyft.

Med vår varierade flotta av höglyftsbilar och vår erfarna personal kan vi säkerställa att våra kunder får pålitliga och effektiva lösningar för sina lyftbehov. Vi strävar alltid efter att leverera högkvalitativa tjänster som möter och överträffar våra kunders förväntningar.